Followers

Friday, January 3, 2014

Buang Cerita Pahit , Mulakan Kehidupan Yang Baru

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia....

Tetiba malam ni terasa nak update .. Btw , seperti yang kita semua tahu , 2013 telahpun melabuhkan tirainya .. Dan 2014 baru sahaja 3 hari menjelma .. Alhamdulillah ... 

Sepanjang 2013 , cukup lah setahun lebih Hanif single .. Dan cukuplah setahun lebih lupakan ex.. Bukan mudah nak lupakan ex , tapi dah tiada jodoh .. Buat apa kita nak paksa-paksa someone tu untuk terus terima kita kan .. Pada Hanif , mungkin ada hikmah semua tu .. Lagipun , mungkin malu kod dengan Hanif ... 

Tapi Hanif macam mana pun tak apa .. Sebab mungkin bagi sesetengah orang , mereka lebih utamakan rupa dari hati .. Kita tak mampu nak baca hati seseorang .. Mungkin mereka malu sebab ada bf macam Hanif ni .. Tapi nak buat macam mana kan .. Apalah sangat kita ni .. 

Apapun , semua tu Hanif dah buang .. Buang jauh-jauh dari fikiran Hanif .. Apa yang Hanif harap sekarang , satu hari nanti akan ada yang sudi terima Hanif seadanya .. In shaa allah ... 
Orang cakap , apa yang lepas , biar lah lepas ... Tak perlu dikenang lagi dah .. Just move on ... 

Sampai disini sahaja nukilan untuk malam ini .. In shaa allah , kalau ada umur panjang kita bertemu lagi .. In shaa allah ... 

Assalamualaikum w.b.t

Reception Syafri + Arifah

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia .. Alhamdulillah , syukur ke hadrat ILLAHI kerana izin dan limpah kurniaNya , kita masih lagi diberi kesempatan meneruskan kehidupan di muka bumi yang sementara ini .. Alhamdulillah ..

Untuk kali ini , Hanif nak kongsi pengalaman kedua mengikut kawan Hanif , iaitu saudara Abbas buat job di Cinta Sayang Resort .. First time buat wedding , rasa macam gementar sedikit lah sebab sebelum ni cuma ikut member shoot akad nikah saja.. Tapi kali ini follow wedding pulak .. Alhamdulillah .. Hanif dapat pengalaman apabila job wedding .. Dan apa pun Hanif bersyukur sangat sebab ada kawan yang sanggup mengajak Hanif follow dia .. Alhamdulillah ..

Syafri + Arifah 
Cinta Sayang Resort , Sungai Petani , Kedah

Dah habis outdoor , mencuba lighting pulak.. hakhakhak..
Untung member aku sempat ambil gambar dengan Abg Zed ..
Abg Zed bersama pengantin ..

In shaa allah , kalau ada umur yang panjang , kita bertemu lagi .. Assalamualaikum w.b.t ...