Followers

Friday, January 3, 2014

Buang Cerita Pahit , Mulakan Kehidupan Yang Baru

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia....

Tetiba malam ni terasa nak update .. Btw , seperti yang kita semua tahu , 2013 telahpun melabuhkan tirainya .. Dan 2014 baru sahaja 3 hari menjelma .. Alhamdulillah ... 

Sepanjang 2013 , cukup lah setahun lebih Hanif single .. Dan cukuplah setahun lebih lupakan ex.. Bukan mudah nak lupakan ex , tapi dah tiada jodoh .. Buat apa kita nak paksa-paksa someone tu untuk terus terima kita kan .. Pada Hanif , mungkin ada hikmah semua tu .. Lagipun , mungkin malu kod dengan Hanif ... 

Tapi Hanif macam mana pun tak apa .. Sebab mungkin bagi sesetengah orang , mereka lebih utamakan rupa dari hati .. Kita tak mampu nak baca hati seseorang .. Mungkin mereka malu sebab ada bf macam Hanif ni .. Tapi nak buat macam mana kan .. Apalah sangat kita ni .. 

Apapun , semua tu Hanif dah buang .. Buang jauh-jauh dari fikiran Hanif .. Apa yang Hanif harap sekarang , satu hari nanti akan ada yang sudi terima Hanif seadanya .. In shaa allah ... 
Orang cakap , apa yang lepas , biar lah lepas ... Tak perlu dikenang lagi dah .. Just move on ... 

Sampai disini sahaja nukilan untuk malam ini .. In shaa allah , kalau ada umur panjang kita bertemu lagi .. In shaa allah ... 

Assalamualaikum w.b.t

No comments:

Post a Comment