Followers

Tuesday, December 31, 2013

First Time Follow Member Job

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia .. Pertama sekali , syukur alhamdulillah kerana dengan izin dan limpah kurniaNya kita dapat meneruskan kehidupan di muka bumi ini .. Alhamdulillah .. Untuk kali ini , Hanif nak kongsi sedikit pengalaman Hanif yang buat pertama kalinya mengikut kawan SHOOT AKAD NIKAH ..

Alhamdulillah ... Pagi 05.10.2013 , Hanif dapat SMS dari kawan Hanif , iaitu Heri mengajak untuk follow dia pergi shoot .. Memandangkan Hanif tak ada kerja time tu , so Hanif pun follow lah dia petang tu ... :D

p;s : gambar ni tak berapa nak elok sebab tak tahu nak edit macam mana .. hmmm

Btw , Hanif rasa itulah pengalaman pertama follow member shoot .. Alhamdulillah , berkat tunjuk ajar member , Hanif dapat adaptasi situasi tersebut .. in shaa allah .. Apa pun , Hanif berterima kasih kepada member Hanif yang sudi ajak follow dia.

Assalamualaikum w.b.t