Followers

Wednesday, December 11, 2013

Ada apa dengan C.I.N.T.A ???

Assalamualaikum w.b.t dan salam 1Malaysia.. acewah.. ayat ... haha.. malam ni terdetik nak post fasal C.I.N.T.A .. tak tahu kenapa tiba-tiba saja nak post tentang cinta ni .. biasalahkan.. lumrah manusia .. kalau tak bercinta , macam pelik jaa kan ... hahaha..

Apapun , abaikan apa yang Hanif merepek tu .. sebenarnya , Hanif terfikir.. Kekadang , kenapa kita lebih suka memendamkan rasa suka terhadap seseorang ??? perlu ke kita buat sedemikian ?? sebenarnya Hanif pun lebih kurang macam tu jugak .. bila suka dekat someone , susah nak beritahu yang kita ni suka dekat dia ..

Nak tahu kenapa ?? Sebab Hanif selalu berfikir , " Mahu ke dia dengan aku ni ?? Dahla aku ni tak handsome ... kereta pun tiada ... ada hati pulak nak bercouple ??? " .. yaa.. itulah sering ada dalam fikiran aku.. Aku tak mampu nak buang perasaan ini .. tetapi , apakan daya ... Mungkin belum tiba masanya lagi .. tapi in shaa allah , bila tiba waktu yang sesuai , mungkin Hanif akan memberanikan untuk meluahkan perasaan CINTA pada insan yang Hanif suka.. in shaa allah ..

Apapun , doakanlah semoga Hanif bakal mendapat bakal calon isteri yang solehah .. baik akhlaknya dan yang penting , MENCINTAI HANIF SEADANYA .. amin..

Untuk malam ni , sampai di sini sahaja nukilan Hanif ,... in shaa allah bila free , Hanif akan selalu update perkembangan semasa di sini..

ASSALAMUALAIKUM W.B.T ....

No comments:

Post a Comment