Followers

Saturday, August 4, 2012

AKU KEMBALI SEPERTI DULU

ASSALAMUALAIKUM W.B.T DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA BLOGWALKING2 SEKALIAN..FIRSTLY,THANXX SEBAB SUDI MELAWAT DEKAT BLOG HANIF YANG TAK SEBERAPA SANGAT NI..SEBAB SAYA MEMANG TAK PANDAI DALAM BAB2 HIAS MENGHIAS NI..DAN APA YANG SAYA NAK KONGSIKAN DENGAN ANDA SEMUA PADA HARI INI IALAH MENGENAI SAYA..

MENGENAI SAYA??? MENGENAI APA??? MUNGKIN ANDA TERTANYA TANYA ..:) .. SEBENARNYA,APA YANG SAYA NAK KONGSIKAN ADALAH MENGENAI CINTA SAYA.SEBENARNYA,JUJUR SAYA CALAP,SAYA NI MEMANG TAK PANDAI SANGAT DALAM BERCINTA NI..MUNGKIN SEBAB TUH FAKTOR UTAMA YANG MENYEBABKAN SAYA SELALU GAGAL DALAM BERCINTA.SAYA DAH BREAK???YA,SEBENARNYA KALAU TAK SALAH SAYA DAH 4HARI DAH SAYA BREAK DENGAN DIA.

SEHINGGA HARI INI,SAYA MASIH TERTANYA-TANYA MENGAPA SAYA DENGAN DIA PUTUS.MUNGKIN FAKTOR SAYA KURANG MEMBERI MASA DENGAN DIA PUN BOLEH JADI FAKTOR UTAMA.TAPI,APA YANG SAYA TAK SUKA IALAH KALAU NAK MINTA PUTUS PUN,MINTA LAH CARA ELOK2 KAN.. NI,SENYAP JA..DAN BILA SAYA TANYA STATUS SAYA DENGAN DIA,APA2 PUN KITA TETAP KAWAN.DAN BERDASARKAN JAWAPAN DIA,SAYA DAH DAPAT AGAK YANG DIA MINTA PUTUS.

SAYA TAHU YANG SAYA NI TAK SEBERAPA DAN TAK SEMPURNA,TAPI SAYA DAH TERIMA DIA SEADANYA.TAPI DIA KENA LAH FAHAM YANG SAYA KEKADANG SIBUK DENGAN TUGASAN2 YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA.BUKN SAYA TAK NAK MELUANGKAN MASA DENGAN DIA,TAPI TUGASAN2 TUH LAGI PENTING KAN. SO,BILA DAH DIA CAKAP MACAM TU,SAYA NAK BOLEH CAKAP APA KAN.. HANYA REDHA JA DENGAN APA YANG TELAH BERLAKU..

MANUSIA MANA YANG TAK DIUJI OLEH PENCIPTA-NYA KAN??? SEMUA MANUSIA DIUJI TAK MENGIRA PANGKAT,UMUR DAN BANGSA.SEBENARNYA SAYA DAPAT MENGAGAK BENDA NI DARI AWAL LAGI YANG PERKARA INI AKAN BERLAKU.TAPI SAYA REDHA..

SELEPAS NI,SAYA INGIN MENCARI WANITA YANG BENAR2 DAPAT MEMAHAMI SAYA DAN MAMPU MEMBERIKAN DOKONGAN DAN SOKONGAN KEPADA SAYA DALAM BIDANG YANG SAYA PELAJARI SEHINGGA SAYA MENAMATKAN PENGAJIAN SAYA DI POLIMAS DAN MENGENGGAM SEGULUNG IZAJAH DAN SEKALI GUS MENUNJUKKAN DAN SEBAGAI HADIAH KEPADA KEDUA IBU BAPA SAYA YANG SELAMA INI TELAH BERTUNGKUS LUMUS DAN BERSABAR KETIKA MEMBESARKAN SAYA.SIAPA YANG TAK MAHU BEJAYA KAN?? SETIAP ORANG INGIN BERJAYA DALAM HIDUP UNTUK MENJMIN MASA DEPAN YANG LEBIH CERAH DI MASA HADAPAN YANG PADA PENDAPAT SAYA,KEHIDUPN KITA DI MASA HADAPAN AKAN LEBIH MENCABAR SEIRING DENGAN PEMBANGUNAN DAN KEMAJUAN TEKNOLOGI2 YANG SEDIA ADA.

LASTLY,SAYA HARAP SELEPAS NI SAYA DAPAT LAH BERJUMPA DENGAN GADIS2 YANG MAMPU MEMBINBING SAYA KE ARAH KEBAIKAN DAN MENYOKONG SEGALA TINDAK TANDUK SAYA DEMI KEBAHAGIAAN SAYA DAN BAKAL TEMAN HIDUP SAYA.

AKHIR KATA,TERIMA KASIH KEPADA KAWAN2 KERANA SUDI MEMBACA DAN MENJENGAH KE BLOG SAYA YANG TAK SEBERAPA INI.DIHARAP DENGAN APA YANG SAYA KONGSIKAN INI DAPAT MEMBUKA MATA SAYA DI MASA HADAPAN.INSYAALLAH..

SEKIRANYA ANDA ADA SEBARANG PERTANYAAN,ATAU CADANGAN BOLEHLAH MELAKUKAN SEDEMIAKIAN SAMA ADA DI FACEBOOK ATAUPUN DALAM BLOG SAYA INI..

SEKIAN,TERIMA KASIH..


1 comment: