Followers

Monday, December 12, 2011

PENGAJIAN AM 1,AKU DAH XSABAR DAH NI..:)

ASSALAMUALAIKUM W.B.T KEPADA BLOGWALKING2 SEKALIAN.SYUKUR ALHAMDULILLAH,DENGAN LIMPAH DAN KURNIANYA,KITA MASIH LAGI DIBERIKAN KESEMPATAN UNTUK TERUS HIDUP DI ATAS MUKA BUMI INI.AMIN..

TOPIK SAYA PADA MALAM INI IALAH,MENGENAI SUBJEK PENGAJIAN AM.SEBENARNYA,SAYA LEBIH MEMINATI SUBJEK INI.SELAIN DARIPADA SYARAT WAJIB LULUS DAN MERUPAKAN SYARAT AM UNTUK MEMASUKI DI SESEBUAH INSTITUSI PENGAJIAN.SEKIRANYA ANDA MEMPEROLEH KEPUTUSAN YANG BAGUS DALAM SUBJEK LAIN,TETAPI TIADA GUNANYA KALAU SUBJEK PENGAJIAN AM ANDA GAGAL.

BERBALIK PADA TOPIK TADI,SAYA MEMANG MEMINATI SUBJEK INI.WALAUPUN KADANG-KALA SAYA HANYA BELAJAR MAIN-MAIN DALAM KELAS,NAMUN,DENGAN USAHA DAN MINAT TERHADAP SUBJEK INI TELAH MEMBUATKAN SAYA SELALU DIHADAPAN DALAM KALANGAN RAKAN-RAKAN SAYA DAN KADANG-KALA MEREKA MENGATAKAN YANG SAYA NI MERUPAKAN MENTOR PENGAJIAN AM MEREKA.

SAYA TIDAK KISAH KERANA SETIAP MANUSIA MEMPUNYAI KELEBIHAN DALAM BIDANG MASING-MASING.ALHAMDULILLAH.AMIN.DAN KITA SEHARUSNYA MENSYUKURI DENGAN NIKMAT YANG DIBERIKAN OLEH ALLAH SWT DAN JANGANLAH KITA MENYALAHGUNAKAN KELEBIHAN KITA TU UNTUK KEPENTINGAN DIRI SEMATA-MATA.

OK..BESOK JAM 1400-1600 PEPERIKSAAN PENGAJIAN AM KERTAS 1<ANEKA PILIHAN>.MEMANG SAYA DAH TAK SABAR NAK JAWAB BESOK.DENGAN BERBEKALKAN ILMU YANG PENUH DIDADA,DAN DITAMBAH DENGAN PENGETAHUAN AM,INSYAALLAH,SAYA DAPAT MENJAWAB DENGAN TENANG PETANG BESOK.AMIN.

KEPADA RAKAN-RAKAN SEPERJUANGAN,DO THE BEST FOR TOMORROW. :)

AKHIR KATA,ASSALAMUALAIKUM WBT.


No comments:

Post a Comment