Followers

Sunday, December 4, 2011

KENALI DIRI SAYA :)

ASSALAMUALAIKUM W.B.T KEPADA SEMUA SAHABAT-SAHABAT SEKALI..PADA KALI INI,SAYA INGIN MENCERITAKAN SEDIKIT SEBANYAK MENGENAI DIRI SAYA,.. :)

PERTAMA;
SIFAT NI MEMANG ADA PADA SAYA DARI DULU LAGI..HMM..SAYA NI MERUPAKAN SEORANG YANG MUDAH TERASA DAN DALAM ERTI KATA YANG LAIN,SEORANG YANG SENSETIF.HMM :(..TAPI ITULAH SAYA..TAPI,SELAGI SAYA BOLEH TAHAN,INSYAALLAH,SAYA MAMPU MENGHADAPINYA.

KEDUA;
SAYA PUN TAK TAHU LAH KENAPA SAYA MUDAH SANGAT TOUCHING..KEKADANG MUDAH MERAJUK LAH APA BALA SEMUA TU..MUNGKIN BAB TULAH SEBAB SAYA MALAS NAK BERTEKAK..TAPI KALAU BERTEKAK SAL KARAOKE,HAH,MEMANG A LAH BAB2 KARAOKE NI.. HEHEH :)

KETIGA;
KEKADANG SAYA NI MUDAH MARAH..ENTAHLAH KENAPA..MUNGKIN SEBAB TEKANAN SAYA MASA BEKERJA DAHULU DAN PERKARA TERSEBUT SAYA TELAH SEBATIKAN DALAM HIDUP SAYA WALAUPUN TIDAK BEKERJA SEKARANG NI..TAPI,INILAH AKIBAT APABILA TERLALU MEMENDAM PERASAAN MARAH SANGAT DEKAT CUSTOMER.INILAH KESANNYA..DIKESEMPATAN INI,SAYA BERPESANLAH JAGANLAH ANDA MENJADI SEPERTI SAYA..AKHIRNYA,SAYA PUN MENDAPAT MIGRAIN AKIBAT TERLALU MEMENDAM DAN MEMIKIRKAN SANGAT SOAL2 YANG TAK PENTING TU..

KEEMPAT;
SUKA BERKARAOKE KALAU NAK DIBANDINGKAN DENGAN MAIN FUTSAL..BUKAN BERMAKNA SAYA NI TAK SUKA BERMAIN FUTSAL,TETAPI,MINAT SEJAK DARI KECIL LAGI SUKA KARAOKE..HEHEHE..TAMBAH PULAK,IDOLA PUN ORANG YANG TOP,FAIZAL TAHIR..PERGHH..SUARANYA..HUH..MEMANG SAYA JELEZ GAN SUARA DIA..HOPE DAPAT LAH JADI MACAM DIA..HEHHE..AMIN..

KELIMA;
SUKA MELEPAK DENGAN KAWAN-KAWAN.TAPI LEPAK-LEPAK PUN,KAMI CUMA LAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG SIHAT SAHAJA DAN DALAM KUMPULAN KAMI,HANYA 4 ORANG SAJA YANG TIDAK MEROKOK TERMASUKLAH SAYA..TAPI BAU ASAP ROKOK MEMANG AKAN MEMENINGKAN SAYA..HOH..WALAUPUN BERKAWAN DENGAN GOLONGAN-GOLONGAN PEROKOK,KITA CUMA IKUT YANG BAIK SAHAJA,BAK KATA PEPATAH,YANG BAIK DIJADIKAN TELADAN,YANG BURUK DIJADIKAN SEMPADAN..:)

KEENAM;
TAK HABIS-HABIS DENGAN NETBOOK.HEHEH..KEKADANG TUH SAMPAI KENA MARAH LAH BAB ASYIK MAIN NETBOOK JE ,,.HAHAHA ... SEBENARNYA BUKAN APA.,KEKADANG SAYA SUKA EXPLORE MACAM-MACAM UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT.. :)

KETUJUH;
PEMALU..ALAH,PEMALU LAH SANGAT SAYA NI KAN..HAHAH..TAPI ITULAH REALITINYA..SAYA HANYA AKAN RAMAH SEKIRANYA SAYA BENAR-BENAR MENGENALI SESEORANG ITU TIDAK KIRA LAH LELAKI ATAUPUN PEREMPUAN.. :)

SAYA RASA SETAKAT INI SAHAJA YANG MAMPU SAYA KONGSI BERSAMA ANDA SEMUA.INSYAALAH,LEPAS INI SAYA AKAN KONGSIKAN PERKARA YANG LAIN..INSYAALLAH..

DAN KEPADA YANG TELAH MEMBACA,BERMAKNA ANDA SUDAH TAHU PERSONALITI SAYA.. :)

No comments:

Post a Comment