Followers

Tuesday, November 29, 2011

LAWAK PUNYA CERITA


ASSALAMUALAIKUM W.B.T DAN SELAMAT MALAM SEMUA. :)
MEMANDANGKAN MALAM INI SAYA AGAK KEBOSANAN,SAYA INGIN KONGSIKAN SATU CERITA YANG PADA SAYA AGAK LAWAK JUGA . DAN KEPADA KAWAN SAYA YANG MENJADI MANGSA,AD,AKU MINTA MAAF LAH DEKAT HANG WEYH.NIAT AKU BUKAN MACAM 2..SEMUA NI BUKAN ANGKARA AKU SORANG SAJA.TAPI ANGKARA AKU DENGAN ADLI..HEHEHEHE...
CERITANYA BERMULA MACAM NI,PADA PETANG KHAMIS YANG LALU,SAYA TELAH MENERIMA KUNJUNGAN DARI KAWAN AKU IAITU ADLI YANG MERUPAKAN SAHABAT DAN JUGA TOK GURU SAYA LA DALAM BIDANG2 IT NI { AYAT TAK BOLEH BLAH..HAHAHHA}..AHA..SEBENARNYA,SI ADLI NI TELAH DIJEMPUT OLEH SEPUPU SAYA UNTUK MENGHADIRI MAJLIS HARI JADI ANAKNYA YANG BERLANGSUNG DI HADAPAN RUMAH SAYA.
SETELAH SELESAI MAKAN,SAYA TELAH DIAJAK OLEH SAHABAT SEKERJA SAYA YANG MENGAJAK UNTUK KELUAR MINUM2.PUNCA LAWAK TERSEBUT BERMULA PUN DISINI LA.
SEDANG ASYIK BERON9,TETIBA SAYA TERLIHAT SAHABAT SAYA,AD YANG KEBETULAN TENGAH ON9 DAN DIA YANG MULA-MULA MENEGUR SAYA.LALU SAYA DAN SI ADLI BERCADANG UNTUK MENGAJAKNYA UNTUK TURUT SERTA DALAM UPACARA LEPAK-MELEPAK.
BERIKUT MERUPAKAN PERSEMBANGAN ANTARA SAYA DAN SI MANGSA... :)

MUGKIN DIA INGAT SAYA DAN KAWAN SAYA GUNA BROADBAND KOWT.:)

BAHAGIAN NI PALING SAYA TAK TAHAN NAK TERGELAK ..HAHAHHAHA... :)


HAHAHAHAHA...ADOSSS..PIKIR2,JAHAT PULAK SAYA DAN KAWAN SAYA YANG PEKENA DIA.TAPI,NAK BUAT MACAM MANA,BENDA DAH JADI DAN SAYA JUGA DAH LAMA TAK PERKENA ORANG..HAHAHHAHA..SO,HOPE KORANG TERHIBUR DAN KEPADA YANG TAK TERHIBUR,TAHNXX SEBAB KORANG SUDI MEMBACA SAMPAI HABIS...N KALAU ADA BENDA YANG ANDA MAHU KOMEN,SILA TINGGALKAN KOMEN ANDA DIDALAM RUANGAN KOMEN..SEKALI LAGI,TERIMA KASIH SEBAB SUDI SINGGAH DISINI...:)No comments:

Post a Comment