Followers

Saturday, June 18, 2011

JOM SERTAI PERTANDINGAN BLOG PALING KREATIF

Macam best je pertandingan ni. Actually, sahabat saya yang recommend pertandingan ni.

Syarat2 nak join pertandingan ni senang.

1) mula-mula boleh la follow blog ni. Katanya, tiada paksaan nak follow. Haha.
2) kena buat entry ni. Tajuk seperti di atas.
3) Kena letak gambar ni. Ok dah letak.


4) letakkan link blog tu. ok, kat sini.
5) kena komen.
basically, rasanya blog ni masih baru. tapi mula mempromosikan blognya dengan cara yang menarik sekali ye. Apa salahnya sokong en. Baru baca beberapa entry. Not bad. Rasanya ada potensi untuk menjadi blog yang mantap. kepada sesiapa yang berminat, nak join and support blog ni at the same time, jom kita sama2 join pertandingan ni. :)

6) kena tinggalkan link post ni dekat comment dalam post dye yang ini.
7) Alhamdulillah. Selesai.

No comments:

Post a Comment